Tulosta
Sienipihvit sienimajoneesilla
www Testikeittiö sienipihvit oikea koko 2 SIENIKUUTIOT
(haapa- ja kangasrouskua, herkkusieniä, osterivinokkaita)
Sienipihvit:

1 prk Sauvon Sienikuutioita (315/160 g)
4 keskikokoista perunaa (n.300 g)
3 keltuaisista
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
pippuria
(punaista Chiliä)j

Sienimajoneesi:

1 prk Sauvon sienukuutioita (315/160g)
200 g majoneesia
suola
mustapippuria
(tryffeliöljyä)
Pihvit:
Kuori ja keitä perunat kypsiksi ja muussaa ne. Valuta sienistä neste pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Jos haluat pihveihin potkua, poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää taikinan joukkoon. Anna massa levätä jääkaapissa 30 minuuttia. Muotoile massasta pihvejä ja paista voissa molemmilta puolilta.

Majoneesi:
Valuta sienistä neste pois.  Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Mausta halutessasi muutamalla tipalla tryffeliöljyä.