Tulosta
Sieninyytit
SIENIKUUTIOT
(haapa- ja kangasrouskua, herkkusieniä, osterivinokkaita)
Täyte:
1 tlk Sauvon Sienikuutioita 315/160 g
1/2 sipulia silputtuna
(1 valkosipulin kynsi, silputtuna)
1/2 dl juustoraastetta (emmental)
mustapippuria, suolaa
öljyä tai voita paistamiseen
Taikina: valmis voitaikina levyinä
Päälle: 1 muna ja juustoraastetta
Kuullota sipulisilppu öljyssä, hauduta hetki ja lisää sienikuutiot (ilman lientä). Hauduta pannulta liemi pois ja lisää juustoraaste. Sekoita hyvin ja jäähdytä hiukan aikaa. Jaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja lait a n. ruokalusikallinen sieni-sipuliseosta keskelle levyn puolikasta. Taivuta nyytin kulmat yhteen
ja nipistä reunat kiinni. Voitele munalla ja ripottele juustoraastetta päälle. Paista uunissa 225º C:ssa
noin 10 - 15 minuuttia.