Tulosta
Suppilovahveropizza (10 annosta)
SUPPILOVAHVERO
370-Suppilovahvero-200g Täyte:
3 tlk Sauvon Suppilovahveroita (3x120g)
2 rkl voita
2 sipulia
1 tlk kermaviiliä
2 tlk tomaattisosetta (2x70 g)
1/2 tl suolaa
3-4 tl oreganoa
4 dl juustoraastetta (parmesaania)
4 tomaattia

Pizzapohja:
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g voita
1 1/4 dl maitoa
Valmista ensin pizzapohja: sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola taikinakulhossa. Murenna rasva sormenpäillä jauhoseokseen ryynimäiseksi massaksi. Lisää maito ja sekoita nopeasti tasainen taikina. Kauli taikina ohueksi levyksi ja aseta se leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan niin, että siitä jää n. 1/2 cm:n korkuiset reunat.
Valmista sitten sienikermaviiliseos: Valuta ja silppua sienet. Kuori ja hienonna sipulit. Paista pannussa rasvassa sienet ja sipulit. Sekoita kermaviili ja tomaattisose pannuun. Mausta seos suolalla ja hienoksi murskatulla oreganolla. Täytä taikinakuori sienikermaviiliseoksella ja asettele pinnalle tomaattiviipaleita ja ripottele päällimmäiseksi oreganoa, sekä runsaasti juustoraastetta. Paista uunissa 225 - 250 C noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.