Suppilovahverohöystö | ||
![]() |
SUPPILOVAHVERO | |
![]() |
1/2 kg jauhelihaa 2 punasipulia silputtuna 1 tlk Sauvon Suppilovahveroita 200/120g pilkottuna 1 rkl voita 2 dl vettä (1 dl port- tai punaviiniä) 1 lihaliemikuutio 1 tl murskattua maustepippuria 1 tl sokeria ripaus jauhettua mustapippuria |
|
Paista jauheliha ja punasipulit sekä sienet voissa. Lisää vesi ja viini, lihaliemikuutio sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria. Tarjoa höystö perunasoseen ja Sauvon Suolakurkkujen kera. Voit koristella annoksen esimerkiksi karpaloilla tai puolukoilla. |
SAUVON METSÄSIENET |
|
Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista. |
Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
|
|
![]() |
![]() |
