Tulosta
Suppilovahvero-Pekonipiirakka
piirakka-1 SUPPILOVAHVERO
370-Suppilovahvero-200g Pohja:
n. 3dl vehnäjauhoja
100 g voita
1 muna
2 tl kylmää vettä
TAI valmis piirakkapohja
Täyte:
1 tlk Sauvon suppilovahveroita 200/120 g
Nokare rasvaa
1 pieni sipuli
1 tlk kermaviiliä
1 tlk Creme Fraichea
2 pakettia pekonia
mustapippuria

Sekoita pohjan kuivat aineet. Nypi joukkoon voi. Lisää vesi ja muna ja vaivaa tasaiseksi. Muotoile palloksi, suojaa kelmulla ja laita jääkaappiin lepäämään 20 minuutiksi. Kauli sen jälkeen jauhotetulla pöydällä sopivan kokoiseksi ja asettele vuokaan.
Täyte:
Puhdista sienistä mahdolliset roskat ja paloittele ne. Silppua sipuli ja pekoni. Ruskista pekoni. Kuullota sieniä ja sipulia pekonin rasvassa kunnes sienistä ei enää irtoa nestettä. 
Paista piirakkapohjaa n. 10 min 175 ºC ennen täytteiden lisäämistä.
Lisää täytteet pohjan päälle ja paista noin 25 min. 175 ºC.