Tulosta
Herkkutatti-Parmesaani Paistos
herkkutattipaistos HERKKUTATTI
351-Herkkutatti-200g 1-3 tlk Sauvon herkkutatteja
600g keitettyjä vihreitä papuja
3 munaa
2 keitettyä perunaa
1,5 dl parmesaania
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
korppujauhoja
ripaus kuivattua meiramia
ripaus mustapippuria
öljyä ja suolaa
Pilko sienet ja sipuli. Paista tilkassa öljyä valkosipulin kanssa. Älä kuitenkaan ruskista. Pilko keitetyt pavut pieniksi paloiksi. Raasta perunat kulhoon ja riko munat joukkoon. Lisää suurin osa parmesaanista ja pavut. Lisää sieni-sipuliseos. Mausta suolalla ja meiramilla. Sekoita yhtenäiseksi massaksi. Voitele vuoka ja jauhota korppujauhoilla. Levitä seos vuokaan ja tasoita. Ripottele päälle korppujauhoja sekä parmesaania ja voitele öljyllä. Paista 180- asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin ruskea, noin 1h.
Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolalla.
Tarjoa kasvisruokana tai lisukkeena.