Created jtemplate joomla templates

SAUVON METSÄSIENET

Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia. Pakkauskokoja on sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Kantarellipiirakka
KELTAVAHVERO
331-Keltavahvero-200g Pohja:
1 dl perunahiutaleita
2 tl kuivahiivaa
1/2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl parmesaania
100 g juoksevaa rasvaa
1 1/2 dl vettä tai maitoa

Täyte:
2 tlk Sauvon Keltavahveroita 200/120 g
nokare rasvaa
1 pieni purjo
2 dl kevyt kermaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl parmesaania
3 munaa
Silppua sienet ja purjo. Kaada sienet kuivaan pannuun ja kuumenna kunnes sienistä irtoava neste on keitetty kokoon. Lisää pannulle hieman rasvaa ja kuullota sienet ja purjosilppu.
Sekoita kuivat taikina-ainekset keskenään. Lisää neste ja rasva. Sekoita taikina ja anna sen levähtää noin 15 minuuttia. Painele taikina piirakkavuokaan. Aseta taikinan päälle reunoja tukemaan foliorengas ja kypsennä pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita sieni-sipuliseos, kerma, munat, juusto ja vehnäjauhot sekä mausteet. Poista piirakkapohjan päältä folio. Kaada täyte vuokaan ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin värin.



© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi