Created jtemplate joomla templates

SAUVON METSÄSIENET

Sauvon kotimaiset metsäsienisäilykkeet on valmistettu puhtaista raaka-aineista.
Sienet on säilötty mietoon suolaliemeen (suolaa 0,9 %), joten ne ovat sellaisenaan käyttövalmiita aterioiden valmistukseen. Sauvon sienisäilykkeet ovat säilöntäaineettomia steriloituja täyssäilykkeitä. Säilykkeenä sienet säilyttävät niille ominaisen maun, rakenteen ja ravintoarvot useita vuosia. Pakkauskokoja on sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta. Metsäsieniä ei voi viljellä, vaan Sauvon Säilyke Oy hankkii ne pääasiassa Itä-Suomen puhtaista korpimetsistä. Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia.

www Ilmakuva

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty
Paistetut ahvenfileet ohra-sienilisäkkeen kanssa
KELTAVAHVERO
331-Keltavahvero-200g 4 annosta

900g ahvenfileitä
2dl ruisjauhoa
2 tl suolaa
 ½ tl valkopippuria
voita paistamiseen

Ohra-sienilisäke
2dl kokonaisia ohrasuurimoita
1,3 l vettä
2 tlk Sauvon keltavahveroita 200/120g
1 sipuli
3 rkl voita
2 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta (puna tai mustaleima emmental)
suolaa ja mustapippuria



Keitä ohrasuurimoita suolalla maustetussa vedessä 40 min. välillä sekoittaen. Huuhtele suurimot lävikössä juoksevalla vedellä.

Purista sienistä ylimääräinen neste pois talouspaperin avulla. Kuullota hienonnettu sipuli ja sienet voissa ja lisää ohrasuurimot, mausta mustapippurilla. Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa. Lisää suolaa tarvittaessa. (lisää juustoraaste vasta juuri ennen tarjoilua ahvenfileiden paistamisen jälkeen.) 

Sekoita ruisjauhoon suola ja pippuri ja kääntele fileet jauhoseoksessa ja paista ne voissa kullanruskeiksi. 

Lisää juustoraaste ohrasuurimoiden ja sienten sekaan ja sekoita tasaiseksi.

Tarjoa paistettujen ahvenfileiden kanssa. Koristele ahvenfileet tillillä enen tarjoilua



© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy www.rinkiin.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi