Created jtemplate joomla templates

KURKUT

KURKUT

...jo vuodesta 1962

Sauvon kurkkusäilykkeet ovat valmistettu ammattitaidolla parhaista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen.

VIHANNESSÄILYKKEET

VIHANNESSÄILYKKEET

Sauvon kotimaiset vihannessäilykkeet ovat helppokäyttöinen lisä ruuan valmistukseen.

METSÄSIENET

METSÄSIENET

Sauvon metsäsienet ovat puhtaista raaka-aineista valmistettuja ja mietoon suolaliemeen säilöttyjä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja sellaisenaan käyttövalmiita.

PUNAJUURET

PUNAJUURET

Herkulliset ja ravintorikkaat punajuurisäilykkeet sopivat hyvin aterioiden lisukkeiksi ja eri ruokien raaka-aineiksi.

HERKKUSIENET

HERKKUSIENET

Sauvon herkkusienet säilötään mietoon suolaliemeen ja ne ovat käyttövalmiita aterioiden valmistukseen.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Fax: +358 (0)10 3244 619
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty

Meille töihin?

Tarvitsemme määräaikaisia työntekijöitä säilöntätehtäviin jälleen tänä kesänä. Pääset täyttämään hakemuksen alla olevasta linkistä
Edellytämme hygieniapassia.

Lähetä hakemus

Kevään sieni on Korvasieni.

Korvasienimuhennos

Metsäsienisäilykkeet ovat helppokäyttöisyytensä vuoksi erittäin suosittuja. Aterioita valmistettaessa sienet eivät enää tarvitse liotusta tai ryöppäämistä, joten säilykesieniä käytettäessä painohävikki on olematonta.

Vain parhaat, tuoreet metsäsienet kelpaavat Sauvon sienisäilykkeiden raaka-aineeksi. Sienien laatu tarkastetaan ja ne puhdistetaan huolellisesti ennen säilöntäprosessia. Korvasienet kuitenkin kannattaa halkaista ja huuhdella huolellisesti ennen käyttöä. Monipuolisesta Sauvon valikoimasta löytyvät arvostetuimmat ruokasienet. Säilykesienet soveltuvat käytettäväksi niin keittoihin, kastikeisiin, salaatteihin kuin munakkaisiinkin. Sienet kruunaavat ateriat antaen niille arvokkaan maun ja aromin. Katso resepteistämme lisää maukkaita sienireseptejä. 

KORVASIENIMUHENNOS:

1 tlk Sauvon Korvasieniä (110 g)
1/2 sipulia
1/2 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
1,5- 2 dl kermaa
suolaa, valkopippuria


Halkaise sienet kahtia ja huuhtele huolellisesti. Käristä hienonnetut sienet ja sipuli voissa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen, sekoita joukkoon kerma ja keitä 10 min. Tarjoa liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Testikeittiö Sauvon Sienet

 

 

 





© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi