Created jtemplate joomla templates

KURKUT

KURKUT

...jo vuodesta 1962

Sauvon kurkkusäilykkeet ovat valmistettu ammattitaidolla parhaista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen.

VIHANNESSÄILYKKEET

VIHANNESSÄILYKKEET

Sauvon kotimaiset vihannessäilykkeet ovat helppokäyttöinen lisä ruuan valmistukseen.

METSÄSIENET

METSÄSIENET

Sauvon metsäsienet ovat puhtaista raaka-aineista valmistettuja ja mietoon suolaliemeen säilöttyjä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja sellaisenaan käyttövalmiita.

PUNAJUURET

PUNAJUURET

Herkulliset ja ravintorikkaat punajuurisäilykkeet sopivat hyvin aterioiden lisukkeiksi ja eri ruokien raaka-aineiksi.

HERKKUSIENET

HERKKUSIENET

Sauvon herkkusienet säilötään mietoon suolaliemeen ja ne ovat käyttövalmiita aterioiden valmistukseen.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Fax: +358 (0)10 3244 619
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty

Meille töihin?

Tarvitsemme määräaikaisia työntekijöitä säilöntätehtäviin sesonkiaikoina. Pääset täyttämään hakemuksen alla olevasta linkistä
Edellytämme hygieniapassia.

Lähetä hakemus

oiva logo

Lihamureke Sauvon tapaan

 

Sauvon kurkkusäilykkeet on valmistettu vain parhaista raaka-aineísta perinteitä kunnioittaen.

Useiden vuosikymmenien aikana hankittu ammattitaito, perhesalaisuutena säilyneet reseptit ja korkea kotimaisuusaste takaavat jäljittelemättömät lopputuotteet.

Sauvon Säilyke hankkii säilöttävät kurkut valvotuilta sopimusviljelmiltään pääasiassa Varsinais- Suomesta ja Satakunnasta.

LIHAMUREKE:

1 kg jauhelihaa
3 munaa
½ dl korppujauhoja
3 tl maizenaa
1 iso sipuli hienonnettuna
3 tl suolaa
2 tl mustapippuria
½ dl fariinisokeria tai siirappia
3 tl worcestershire kastiketta
1 tölkki Sauvon sinappikurkkusalaattia 360 g


Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita korppujauhot ja maizena kananmunien kanssa ja anna turvota hetken aikaa.

Lisää jauheliha, puolet sipulista silputtuna, 2 rkl sinappikurkkusalaattia, 2 tl suolaa ja 1 tl pippuria, sekoita taikina. Laita taikina uunipellille ja muotoile murekkeeksi. Paina mureketta vähän litteämmäksi, niin kurkkusalaattikuorrute pysyy paremmin murekkeen päällä. Peitä mureke alumiinifoliolle ja paista n. 1h.

Sillä aikaa sekoita loput sinappikurkkusalaatista, fariinisokeri, loput sipulista silputtuna, worcestershirekastike, 1 tl suolaa ja 1 tl pippuria seokseksi. Ota mureke uunista ja kaada neste pois paistopelliltä (nesteen voi käyttää kastikkeeseen jos haluat sellaisen tehdä). Kaada sinappikurkkusalaattiseos murekkeen päälle tasaiseksi kerrokseksi ja paista vielä hetki kunnes pinta on saanut hieman lisää väriä. 

Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja paistoliemestä tehdyn kastikkeen kanssa

Testikeittiö Sauvon Sienet

 

 

 





© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi