Created jtemplate joomla templates

KURKUT

KURKUT

...jo vuodesta 1962

Sauvon kurkkusäilykkeet ovat valmistettu ammattitaidolla parhaista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen.

VIHANNESSÄILYKKEET

VIHANNESSÄILYKKEET

Sauvon kotimaiset vihannessäilykkeet ovat helppokäyttöinen lisä ruuan valmistukseen.

METSÄSIENET

METSÄSIENET

Sauvon metsäsienet ovat puhtaista raaka-aineista valmistettuja ja mietoon suolaliemeen säilöttyjä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja sellaisenaan käyttövalmiita.

PUNAJUURET

PUNAJUURET

Herkulliset ja ravintorikkaat punajuurisäilykkeet sopivat hyvin aterioiden lisukkeiksi ja eri ruokien raaka-aineiksi.

HERKKUSIENET

HERKKUSIENET

Sauvon herkkusienet säilötään mietoon suolaliemeen ja ne ovat käyttövalmiita aterioiden valmistukseen.

Sauvon Säilyke Oy

 

Littoistentie 158, 21500 PIIKKIÖ
Puhelin +358 (0) 10 3244 600 |
Fax: +358 (0)10 3244 619
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sauvonsailyke perheyritys merkki pienennetty

Meille töihin?

Tarvitsemme määräaikaisia työntekijöitä säilöntätehtäviin jälleen tänä kesänä. Pääset täyttämään hakemuksen alla olevasta linkistä
Edellytämme hygieniapassia.

Lähetä hakemus

oiva logo

Kesän herkku on kurkkukeitto.

kurkkukeitto

Sauvon kurkkusäilykkeet on valmistettu vain parhaista raaka-aineísta perinteitä kunnioittaen.

Useiden vuosikymmenien aikana hankittu ammattitaito, perhesalaisuutena säilyneet reseptit ja korkea kotimaisuusaste takaavat jäljittelemättömät lopputuotteet.

Sauvon Säilyke hankkii säilöttävät kurkut valvotuilta sopimusviljelmiltään pääasiassa Varsinais- Suomesta ja Satakunnasta.

KURKKUKEITTO:

3 rkl öljyä
1/2 sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
2-3 Sauvon Suolakurkkua
1 kasvisliemikuutio
5 dl vettä
150 g sulatejuustoa (voit käyttää myös maustettua)
100 g tuoretta kurkkua
mustapippuria ja timjamia maun mukaan
tuoretta persiljaa
(2 rkl maissitärkkelystä)

Paloittele suolakurkut, sipuli, valkosipuli ja kuullota ne öljyssä. Mausta pippurilla ja timjamilla. Lisää kasvisliemi ja sulatejuusto. Silppua tai raasta tuoretta kurkkua joukkoon. Hauduta noin 20 minuuttia. Keiton voi tarvittaessa suurustaa maissitärkkelyksellä. Soseuta, lisää pinnalle tuorejuustoa ja ripottele lopuksi persiljasilppua koristeeksi.

Testikeittiö Sauvon Sienet

 

 

 





© Sauvon Säilyke Oy  |  VAT nro: FI19728640  |  Y-tunnus: 1972864-0
Elintarviketeollisuusliitto www.etl.fi  |  Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy www.pyr.fi |  Profel www.profel-europe.eu  |  Ruokatieto www.ruokatieto.fi  |  Hyvää Suomesta
www.hyvaasuomesta.fi |  Bureau Veritas www.bureauveritas.fi  |  Perheyritysten liitto www.perheyritystenliitto.fi  |  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos www.fineli.fi